Post by stilicstiteskwan on Feb 8, 2022 11:51:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Igrali so približno 6 mesecev. Sprva res zabavno, potem pa ... Moraš načrpati $ vanj, sicer bo trajalo večno, da prideš kamor koli. Na koncu boste morali uporabiti istih nekaj iger, ki jih uporabljajo vsi drugi, namesto tistih, ki jih želite uporabiti, ali pa ni smisla, preprosto umrete znova in znova. Toons nikakor ne morejo biti enakovredni po moči. Količina kmetovanja orodja je smešna. Zdaj je samo več dela in $ kot zabave.
Dobra igra se je igrala, preden je bila počasna in je veliko zaostajala, zdaj pa igra veliko bolje od dobrega dela.
Zabavna motnja in nizek pritisk.
Igrano približno 2 tedna. Kampanja, stolp, arena in izravnavanje/promocija mojih junakov je bila odlična. Do približno 40. stopnje. Zdaj v areni nenadoma dobim skoraj 1 strel s strani igralcev, ki imajo moč 4 tisoč manj. Tower I dejansko izgubim napredek, ker za vsako stopnjo, ki jo dam junaku, dobim 4. Potem je kampanja tako, kot da ne glede na to, kaj počnem, lahko dobim samo 1 bitko naenkrat. Poleg tega so sredstva, potrebna za promocijo junaka, samo načrt nerazumen. Vse to potem, ko sem skupaj porabil 50 $.
Odlična igra. Samo želim si, da bi obstajal način za hitrejše dvigovanje ravni, ne da bi dejansko porabili veliko denarja za igro. Poleg tega gledališče komajda deluje. Lahko gleda video na vrhu videa in ne dobi vstopnice
Draga igra. Seveda obstaja možnost brezplačnega igranja, vendar vas res nikamor ne pripelje. Traja večno, če igraš poceni. Veliko opravil "dnevnega mletja".
Nič takega kot oglasi, vendar je še vedno zabavno
Odlična igra... Ponuja poštene stvari do lvl, z možnostjo nakupa, vendar ne uniči igre.
Všeč mi je, ker izberete, kdaj želite gledati dodatke, osebno dodatki so najslabši del vseh iger aplikacij. Ampak imo je plačilo za zmago v igri.
Hero Wars – Fantasy Battles भूमिका निभाना rjlb
To igro igram že več kot eno leto in sem porabil več kot 1000 $. Do tega trenutka sem bil zelo srečen. Obstajajo naloge, ki jih lahko opravite v igri za prejemanje nagrad (draguljev). Cel MESEC sem delal na eni od teh nalog. Ko nisem prejel nagrade, sem šel skozi postopek, da sem jo pregledal. Pravkar sem prejel obvestilo, da je bilo ZAVRNJENO. Brez pojasnila. NIČ. Administrator v tej igri ne misli, da je moj čas nič vreden, zato NISO VREDNI MOJEGA.
Ne igra, ki sem jo pričakoval. Igral sem ga nekaj ur in ga izbrisal. Bilo je dolgočasno, vendar je bila funkcija nadgradnje precej lepa in grafika dobra. Na žalost ne nadzirate likov in medtem ko se borijo, vam ni treba preskočiti ali previjati naprej, da bi šli skozi bitko. Bilo je preveč, ko zbirate predmete za nadgradnjo na svoje like in vse, kar lahko storite, je samo, da pritisnete gumb za spretnosti in na njem zaspite. To je bil dobesedno len način za izvedbo bitke. Ne moja skodelica čaja
Vzpostavitev skrbništva je trajalo nekaj časa, da sem ugotovila, vendar še vedno čakam, da pride do učinkov. To je samo zasvojenost, ker so možne povezave zmožnosti kohezivne manjše realnosti fenomenalne
Zelo zabavna in všečna igra. Prosim, olajšajte nadgradnjo. Za nadgradnjo artefaktov in nakup preobleke je na primer potrebno toliko listov.
Ta igra je tako dobra, kot je za mobilne naprave. Odlični liki in mini igre. Že nekaj mesecev odlične zabave in nekaj mojih prijateljev je igralo že leta.
Hero Wars je bil... Kot rečeno, zelo zabavno, če želite napredovati s katero koli hitrostjo zunaj let igranja, morate porabiti denar, saj sem v nekaj tednih izgubil 100 $, malo napredoval, vendar še vedno nisem mogel zaslužiti zelo daleč. Želijo, da plačate ekstremne zneske za dragulje likov in vse ostalo. Zaradi tega sem izbrisal igro. Hero Wars bi bil odličen, če ga ne bi razvili požrešni barabi. Toda na koncu bom rekel, da ne bi porabil toliko denarja, če ne bi bilo zabavno.
Ker sem narkoman, sem videl oglas na Facebooku in pomislil "hej, to se ne zdi popolna smeti." Ko pa sem začel igrati igro, se je enkrat pojavila uganka, ki me je pritegnila k igri. Čez približno en teden ali približno 4 ure igre. Ta igra ni samo plačilo za zmago, je nesramno grabljenje denarja. Vse je bilo v redu, dokler ni prišlo do platoja bodisi (ekstremnega) grinda za nekaj mesecev/let ali samo vilice nad 5/10/20 dolarjev. Tl;dr, če radi mletite VELIKO, je to igra za vas.
Je srčkan, ni tako interaktiven, kot bi si želel. Precej osnovna potezna igra. Naj vas ne pritegnejo oglasi, ki prikazujejo uganke "pobeg", le nekaj jih je tu in tam. Ne vem, od kod prihajajo druge ocene s komentarji o visokih stroških. V zadnjem tednu mi je uspelo precej daleč in nisem zapravil niti centa. Če ste nekdo, ki **mora** napredovati super hitro, potem boste morali porabiti precej denarja, vendar je večina teh iger takih. Potrpežljivost - ponovite nekaj ravni.
Uživajte, potreben je čas za izgradnjo vaših likov, razen če boste porabili račun ali 2
v redu
Ni dovolj diamantov, danih skupaj z menjalnim kolesom, ni dovolj priložnosti za uspeh.
Zakaj moram narediti toliko posodobitev, nimam prostora
Plačajte za igranje Wall na 50. stopnji Ta igra je precej zabavna in lahko dosežete precejšen uspeh, ne da bi porabili denar, dokler ne dosežete stopnje 50. Takrat res izgubite vso sposobnost za uspeh ali zabavo pri igranju. Do stopnje 50 imate precej časa, ki sem ga namenil igri, in postane težje ne porabiti denarja, vendar je cena udeležbe zelo visoka 10 dolarjev in ne dolar ali dva. Predvidevam, da je velika večina ocen napisanih za stopnjo 50.
Res sem žalosten, ko vidim, da je bila ta igra spet slaba. Z uvedbo artefaktov titanov je igra postala bolj plačana za zmago kot kdaj koli prej. Če svojega kolega niste pripravljeni vložiti v igro, ni možnosti, da bi bil konkurenčen ostalim. Igra je izgubila svoj čar in vse trdo delo pri gradnji junakov se zdaj zdi zapravljeno. Navzkrižne strežniške vojne se zdaj odločajo glede na izraz, kdo je pripravljen porabiti bogastvo za titane. Igra bi se morala zdaj poimenovati Titans wars, ne Hero wars.
☑️✔️:-D:-P;-):-)
V tej igri je enostavno porabiti čas. Občasno mi zamrzne telefon, tako da je vnovični zagon vsakih 10 minut bolečina. Nisem še porabil denarja za to igro, morda bomo videli, kako se bom počutil ob tem v drugem tednu. Všeč mi je, koliko različnih načinov igranja igre je na voljo brez stroškov. To igro bi priporočal vsem, ki imajo radi mobilne igre.
😎
Pri porabi dodajte smaragdni korak potrditve.
Hero Wars – Fantasy Battles როლური თამაშები hqm
Pocket Ants: Colony Simulator حکمت عملی gmu
Posodobitve ni mogoče naložiti. To je četrtič v 30 dneh, 10 dni manj, 4 dni nižje, 3 dni manj po tem, ko vam vsakič takoj pošljem e-poštno sporočilo za podporo in trdite, da dobim hitre storitve, saj imam najvišjo raven 15, zdaj 4 dni, ne popravi, vendar trdiš, da ker sem porabil več denarja kot večina, da bi dosegel najvišjo raven, dobim boljšo storitev, zakaj bi kdo še naprej igral, mi ne boš dovolil, zdaj pa zaradi tebe 21 od zadnjih 30 dni.
Igram lahko le približno 15 minut, preden sem prisiljen zapustiti in znova zagnati igro.
Kr vredi sam dolgo traja, da se zlevelaš
Coooool igra. Veliko zabave.
super igra
V redu gledam oglase, da dobim stvari... brezplačne za igranje... vendar mi ne daj oglasov brez očitnega gumba za zapiranje. Moram zapreti igro, da izstopim iz oglasa.
Kakšna izguba časa, ki je nikoli ne bom dobil nazaj. Ta igra je skupaj z drugimi podobnimi le še ena različica žanra mikroupravljanja. Sprva daje oglaševane uganke, nato preklopi na bitke v ekipi junakov. To je zabaven timekiller do stopnje 50, nato pa plačilo za zmago. Zdi se, da razvijalci prav tako spreminjajo pravila. Še vedno izguba časa - ta igra in druge podobne (se spomnite farmville na FB?).
Je sploh zakonito tako oglaševanje? Kakšen pas zraka na zemlji ... psihopati ljudje, kot je ta ... samo iščejo 4 dobička ... oh povrh lažnega oglasa je plačano za zmago 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Hero Wars RPG lvdf