Post by stilicstiteskwan on Feb 8, 2022 12:07:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Ne maram varnosti, ker imam 16 let. Želim roko, ki jo poznaš, samo da vidim, kaj se zgodi, če se predaleč pomešam. Ne, kocko imam na poti v roko in ne bo več pokazala niti varnosti mešalnika. Ko pravilno razumem vprašanje, me še vedno postavi v varnostni način, ki je nekako moteč.
Random Tile filter in Motion - Apple Podpora (SI)
Dobro je, da sem se celo naučil mešati
Bila bi odlična igra/izguba časa, če bi lahko odstranili vse številne oglase
Blend It 3D - Čas je za pripravo neverjetnih prigrizkov in okusnih smoothijev. V tej igri boste postali avtor koktajlov, smoothijev in drugih pijač.
Zelo mi je všeč, vendar je preveč oglasov, to ni problem
Bilo je zelo zabavno igrati storitev za ljudi in kuhati hladne pijače, vendar edina stvar, ki jo sovražim pri tem, je, da je življenjepis toliko oglasov, kar je edina stvar, ki mi ni všeč, ampak druge stvari so dobre in mi je všeč to je res zabavna igra za igranje, ko ti je dolgčas in to je ena mojih najljubših iger do zdaj ❤❤
Lahko bi bilo bolje, da je samo oglas po vsaki pripravljeni pijači zelo moteč!
Všeč mi je, to je najboljše, kar lahko mešaš stvari, ki jih še nikoli nisem mešal, ker sem šele otrok in mi je tako zelo všeč
Dobil sem aplikacijo in doma je Ogromen oglas in tudi če dobim nagrado, moram gledati oglas! Ni zabavno, po dolgem delovnem dnevu želim plačati nekaj sproščujočih iger, ne velik oglas domov 😤😤
Umer.si
Ponavljajoča se igra. Brez zanimivih stvari. In na tone oglasov.
It is made of high quality materials, Soft hand feeling, no any harm to your ... Ovratnik: Zavoj navzdol Ovratnik; Slog: Priložnostne; Vzorec Tipa: Trdna
Kako izračunati 3-D stroškov tiskanja
Retro Garage - Car Mechanic Simulatie ngh
Dobra igra, ampak zakaj je toliko oglasov, kot je zakaj je padel všeč je samo dodaja v in je zelo nadležno ty🤗🤷♀️👍
To je zelo dobra igra za majhnega otroka mislim za mojstre in sem starejši in obožujem igro In obožujem njeno izkušnjo in njeno fotografijo, ki so lagi v njenem profilu in sovražim tiste uporabnike, ki so zapisani v naših mislih, sovražim igra, ampak ljubim te ljudstva, ki pravi ljubim gameshhfhugjyfdtyokgddryigfuvghkootdssertygbjjhghikngffdsseerrttuioplkjhgfsazcbnmlkoytrdfvbjhgggfddsssßskowowowoeisjsjshebccvshshdhegrfegrgrvcerccercrcrcrcrccrfdgshsgehebueebuedbdurbudbdudrhduhdurbrubdu in to je moja koda
Neverjetno kul. Obožujem to igro in to sem igral že večkrat. Mislim, da je to edina igra z manj oglasov. Hvala, prosim nadaljujte. Vse najboljše ♡❤🧡
Ta igra je res zabavna, a na žalost obstajajo oglasi, tako da je to le majhen nasvet, če imate težave, se ustavite pri rumenem delu sadja.😁👌🥕
V umetnosti trde kave je nekaj napak in preprosto se bodo pošalili, da popravljajo napake In zaradi napak dobim samo dve zvezdici, ne namestite te igre, hvala razvijalcem za to neumno igro Ali mislite, da smo idioti
To je dobra igra, vendar bi jo skratka dali noter, nato zaprli pokrov in jo vklopili in preveč je oglasov, ampak na splošno je dobra
Všeč mi je igra, vendar je oglasov preveč, morali bi nekaj storiti glede tega in ko poskušate odstraniti oglase, se igra začne znova 🤨😑
To je super zabavna igra, vendar je del, kjer se lahko zmešate, preprosto grozen🤮🤢. Všeč mi je igra, ki povzroča odvisnost, vendar je nekako groba.
Ta igra je zabavna, vendar doživi, če se ti roka zatakne v mešalniku, zato mi ni všeč, da moj otrok to igra
Ja!! igra je tako enostavna in prijetna, toda včasih oglasi prihajajo, če želimo igrati brez oglasov, samo izklopimo povezave in lahko igraš vse. Praviš, da oglasi prihajajo vedno, tako da je to najboljša rešitev, da ne prihajajo oglasi OK je dobra igra, vendar vedno mešanje pomeni dolgočasno!! Ampak to mi daje srečo 😁😀OK potem adijo
Ni slaba igra, vendar ima preveč napak in napak, ki jih morate popraviti🙏😇
Sprva je bila res dobra igra, po vsaki stopnji pa samo oglasi in oglasi in oglasi in oglasi 😠😠😤😡 in res sem postal jezen, TAKO DA LAHKO NEKDO POPRAVI TO HROBO 😠😡 IN VSAK, KO KO SE ŽELIM STOTI NA TO PREJEBIT ADSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS TE IGRE NIKOLI VEČ NE BI DOBIL😳😳🙄🙄☹️😔😧😦😮😯😯😳😑😳😑😤😠
To je zelo lepa igra! Všeč mi je način, kako vam daje telefone za pripravo pijače za robota 🤖 Zelo dobra je kakovost 👌 😌 👏 Temu dajem pet zvezdic 🌟 👌
To je zelo izjemna igra in moji otroci celo vzamejo moj telefon, da igrajo to igro, tako da je tudi njim všeč, to je najboljša igra, kar sem jih kdaj imel, in te igre nikoli ne bom vzel od svojega telefona, ker je to najboljša igra in to zasluži ohraniti. Ta igra je zelo super in ne morem nehati pisati o njej. Celo to igro oživim, naredim roko in potem imamo bolj gladko stvar in ja in moji otroci jo veliko igramo in to je tako super igra si zasluži prvo mesto tukaj adijo
Android 18 Quest for the ball z
To je ogabno! Imamo šibke želodce in ne maramo videti osebe, ki meša svojo roko, kar vključuje veliko krvi in zaradi oglasov mi je slabo. Mislim, da bi moral dati opozorilo.
oglasov je zeloooo!!! ponavadi lahko sprejemam oglase, vendar NEVARNO! ste zamočili in želite znova zagnati? AD želite končati raven? AD predolgo sedite v prostem teku? AD AD AD
Odličen z neverjetno grafiko in neverjetnim igranjem, verjemite mi, da vam ne bo dolgčas, ko boste to igrali
Blend It 3D פנאי tlm
Ta igra je neverjetna in zadovoljujoča, saj vas res razburi. Tudi z vsemi čudnimi ljudmi v njej se lahko zelo zabavate pri pripravi pijač. Kava, skodelice kave so v redu. Za pripravo z malo kave na vrhu. To je odlična igra, vendar je veliko oglasov, če bi ji dali manj oglasov.😁
To je odlična igra, vendar morate po vsaki stopnji še naprej gledati videoposnetke, ki so nekaterim zelo nadležni, zato ne priporočam, če ne marate oglasov, sicer pa vsekakor priporočam
Ima pro pri tej, ker ko sem jo prvič igral, nisem vtaknil prstov in sem vsakič odlično namestil okraske in ta igra mi je preprosto všeč, vsakič dobim dobro oceno in je tako zadovoljiva in deluje dobro se počutiš, zato hvala vsem, ki je naredil to neverjetno in edinstveno igro ❤ Že dolgo nisem igral takšne igre 😢
A Smilja Zvezdnik Namakanje
Včasih sem gledal ta video oglas, potem pa sem bil kot ne, da bi hotel prenesti. ampak potem je super kul, dal sem mu 5 zvezdic.
Blend It 3D Casual vvdi
Preveč oglasov.. 4/5 časa, ki ga porabite za igranje te igre, je gledanje dolgih oglasov, ki jih ne morete preskočiti
Igra je superr👍👍
Blend It 3D פנאי tlm
Všeč mi je ta igra, ker imate podrobnosti in ker vam je všeč, da postavite banane in jabolka, jagode in koruzo. Všeč mi je, upam, da boste videli tole stvar, o kateri pišem.
Tako da te igre še nisem igral, a če pogledam oglase, mislim, da bo v redu, zato sem dal 2 zvezdici, ker imajo ocene te igre pegi3, ko (glede na oglase) ti je všeč mešanje, ki ga pustiš stran, i bo naredil posodobitev.
To je odlična in znana igra. Všeč mi je ta igra, ker dajem pet zvezdic. 😍😍🥰🥰🙉🙉
Ta igra mi je zelo všeč, res je zabavna, imela bi 5 zvezdic, vendar me količina oglasov preprosto oteži. Toda na splošno je igra neverjetna
Iz neznanega razloga se zgodijo neumnosti 1. ko je čas za umetnost za kavo, postane vijolična in ne morem tega 2. ko pritisnem puščico, se igra znova zažene 3. ko se prikaže oglas, me prisili, da zapustim popravek igre to
Zelo dobra igrica
Zabavno je, a oglasov je PREVEČ; ko končam z mešanjem, se mi prikaže oglas. To je nadležno, ko boste to vzeli, boste dobili zadovoljno stranko s 5 zvezdicami!
Dobro je, vendar "kri" ni rdeča, ampak mavrica in to mi ni všeč
To je nekako zabavno, vendar pot do številnih oglasov in vsakič, ko dobim nagrado, si moram ogledati oglas in vsakič, ko ga poskusim, piše "ni pripravljenih oglasov" ali pa me preprosto vrže ven, ko končam z oglasom. BRISANJE
Zakaj sem ocenil 3 zvezdice samo zato, ker ko odprem igro, se je prikazovala 1 dan, potem si vzamem odmor in znova odprem igro in se je spet prikazovala 1 dan in oglasi uhhhhh ta igra ima samo oglase
V redu ideja, vendar so dodatki nekoliko moteči. Moteče je tudi dejstvo, da lahko zmešate svoje prste.